Букети от копчета

Напоследък все по-често попадам на интересни букети от копчета и защо пък не?! Интересни, красиви и толкова дълготрайни, че почти вечни. Една приятна идея за подарък, булчински букет или пък просто за настроение.


Първият ми опит беше за майката на едно много специално бебче, толкова специално, че “обикновените” цветя не бяха достатъчни. И така дойде и идеята за нещо ново, интересно и красиво. Нещо, което няма да бъде “изхвърлено” навън, за да не пречи с миризми и алергии, което няма да прецъфти и умре, което, когато ти омръзне, можеш да скриеш, а после пак да извадиш.


След време дойде и следващият вдъхновен от тази идея. С помощта на една дама имах възможност да развихря въображението си и да измайсторя и нещо подходящо за мъж.


И след като имаше “бебешки” и “мъжки” букет, дойде ред и на букет за дама. Символ на чувствата на един мъж към неговата съпруга – дано им донесе дълговечна любов и нежност.

 

Ако темата Ви харесва, разгледайте и галерията с нестандартни букети.

3 thoughts on “Букети от копчета

  1. Чудесна е идеята за копчета – весела и закачлива! Сигурна съм, че аранжировките са донесли много настроение на своите собственици! Моят личен фаворит си остава синия букет 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.