Контакти

Здравейте,

Аз съм Милена и съм главен флорист и декоратор на всички събития показани в тази страница. За мен ще бъде удовлствие да съм част от Вашият празник!

Вярвам че всяко събитие е уникално, като младоженците, за които това е толкова специален ден и затова не работя с готови ценови оферти. Стремя се към индивидуален подход в който не цените, а качеството и уникалността са водещи. При мен няма да откриете най-ниската оферта, но ще откриете отношение, дизайн и внимание към детайлите.

За да получите индивидуална оферта съобразена изцяло с Вашите нужди и предпочитания е редно да проведем неангажираща среща на която да обсъдим идеите Ви! И за да съм максимално подготвена за тази среща, моля да ми разкажете малко по-подробно за предстоящият Ви празник.

Ще очаквам e-mail на nikolaeva_milena @ abv.bg с:

Вашите имена и предпочитан начин за контакт (мейл, телефонен номер, вайбър);

Дата и вид на събитието;

Локацията в която ще се проведе празникът Ви;

Очакван брой гости;

Какви елементи, предвиждате да бъдат декорирани – това може да са маси за гости и младоженци, изнесен ритуал, специални кътове (сладък бар, кът за снимки), допълнителен декор (висящи елементи, гръб зад официалната маса, входна зона), булчински букет и детайли и всичко друго, което желаете да включим;

Предвиден бюджет;

Кратко описание на декорацията (цветове, тема, любими цветя или идеи);

Моля и за 3 снимки, които да НЕ включват цветя, декорация или хора, а да са визии, които характеризират Вас и представата Ви за този специален ден! Снимките може да са на природа, архитектура, мода, абстрактни картини или всичко друго, което прецените 🙂

Ще се радвам, да изпратите и снимки на декорации, които ви харесват (ако сте подбрали такива).

След изпратено запитване с всички описани детайли, ще се свържа с Вас, за да уговорим среща!

За контакти:
Милена Николаева

Mobile/Viber: +359 888 84 11 82

E-mail: nikolaeva_milena @ abv.bg

Facebook: Цветята на Милена Николаева

Instagram: milena.nikolaeva

Моля, коментирайте:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.