Услуги

Снимките в този сайт показват изработени от мен аранжировки и букети, те не се предлагат, като конкретни артикули. Всички снимки (освен изрично споменатите) са лични и подлежат на авторско право!

 

 • Аранжиране с цветя и цялостно оформление на лични и корпоративни събития.След първоначален разговор се предлага ценова оферта съобразена със зададения бюджет и вид на декорацията. Офертата е подробна и включва единични цени, като по този начин се позволява на клиента да балансира визията и бюджета на събитието.

 

 • Булчински и абитуриентски букети. Празнични и ежедневни букети и аранжировки. dostavkaЦените на букетите се определят от използваните материали и сезонността на използваните цветя. Изработвам цветните елементи по зададени от Вас бюджет и насоки за цветовата гама и стила, като минималния бюджет за поръчка е 40лв без доставка.
  Цветята може да бъдат доставени за гр. София според следните тарифи:
  Зона 1 – Безплатна доставка
  Зона 2 – 5лв
  Зона 3 – 10лв
  За фиксиран час на доставката се заплаща допълнително 2,50лв

 

 • Услуги, като помощник флорист: Изработка на флорални елементи по зададен проект и материали в помещение на клиента.

 

 • Консултация: Детайлна консултация за изработката на флоралните елементи, съвети за отделните цветя, техники и материали които да използвате.

 

Всички услуги се предлагат от името на фирма “Кая арт” ООД

 

Условия за поръчка:

 • Основен акцент в моята работа е, че не се поддържа рязан цвят! Така Ви гарантирам, че всеки цвят е закупен специално за Вашата поръчка и е максимално свеж. Именно затова поръчката се прави поне няколко дни преди събитието. Колкото по-специфичен е дизайнът, който желаете, толкова повече време може да отнеме снабдяването с конкретните материали и изработката му.

 

За клиенти:

Тези страници са предназначени за бъдещите младоженци избрали да ни се доверят. Моля за извинение от всички други потребители!