Цветни дни

С удоволствие ви представям две събития, целящи да покажат част от цветната красота в България – Демонстрацията на цветни букети и аранжировки и конкурс за аранжори “Цветя за Кралицата”, гр. София и Изложението за цветя и градинско обзавеждане Grand Флора, което ще се проведе в гр Варна.

За трета година, посолството на Кралство Нидерландия организира цветни дни по повод Деня на Кралицата, Националния празник на Нидерландия. В демонстрацията ще вземе участие Яап Виссе, известен майстор – флорист от Холандия, който е един от 20-те флористи включени в списъка на топ-аранжорите на Холандския съвет по цветята (Flower Council of Holland).
По късно 20 български флористи ще се надпреварват в конкурс на тема “Цветя за Кралицата”.

През май пък ще се проведе едно истинско българско, цветно шоу, изпълнено с приятелска атмосфера, професионални демонстрации и предизвикателен конкурс на тема “Цветята в нашия празник”.

С обещания за мигове изпълнение с вдъхновение и двете събития привличат вниманието на така скромния цветарски бранш у нас. Дано имаме възможност все по-често да се радваме на подобни изяви!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.