fbpx

Булчински букет

Изберете своя булчински букет и придайте цветен акцент в празничните снимки!

Цветята са съществена част от сватбената церемония от векове и от всички декоративни елементи, най-голяма е ролята именно на булчинския букет. Той е цветният център на всички снимки. Дали ще е в пастелна или в дръзка, ярка гама, той е нежното бижу, което отличава булката и събира в себе си колорита от сватбената декорация.  

Класически избор за булчински букет

Стандартната кръгла форма е вечната класика, която ще озари снимките Ви. С удобна форма и непреходна красота той е подходящ както за акцент в снимките Ви, така и за всички ритуали съпътстващи празника.

Формата може да бъде прибрана и стегната (но все пак с естествен вид и дух) или по-свободна и феерична. А като цветове и видове цветя ще съчетае най-красивите тонове и форми от видовия състав на цялостната декорация.

Изработва се на естествената дръжка на цветята, като най-често завършваме визията със сатенена панделка, дантела или друг елемент в стила на празника.

За да запази свежия си вид, този букет се нуждае от вода и винаги препоръчваме поставянето му във ваза в моментите в които не се използва активно (докато се обличате и гримирате, между ритуалите в ресторанта и т.н.)

Каскаден булчински букет

Крачка в страни, но все още в графата на класическите булчински букети е и каскадният. Изключително красиво допълнение към рокли с издължен силует.

Той може да е с по-прибрана капковидна форма или силно изразен и фееричен. Често се изработва върху специална конструкция, която задържа вода и удължава устойчивостта му, но го прави тежък и неудобен за част от ритуалите и по-дълго държане.

Нестандартен булчински букет

Вариант за всички по-смели булки, които желаят доза уникалност и може би дори лека авангардност. Формите и акцентите са безчет и могат да отговарят на всеки стил, идея и тема на сватбеното тържество.

Разгледайте галерията с част от изработените от нас букети! С удоволствие ще създадем и вашето уникално цветно бижу. Свържете се с нас, за да обсъдим най-деликатните детайли!