fbpx

Гранд Хотел Милениум София – елегантният избор!

Една елегантна сватбена декорация в ресторант Виена. Цветовете на ресторанта са силни и категорични и такава следваше да е и цветовата гама за цветните аранжировки.

Често говоря за комбинацията от различни по вид маси носещи обща тема и визия. Тук имам удоволствието да покажа сходни аранжировки разположени съответно на кръгли и продълговати маси. В случая на дългите маси допълнихме и с акценти от допълнителна украса, за да подсилим прзничния дух.

Любим похват в декорацията на този ресторант е да комбинираме маси с покривка с такива без – елегантните мраморни плотове и модерни метални основи на кръглите маси са чуден акцент! Зелената текстилна салфетка /наричана хангал/ е идеален завършек и комбинирахме с ефектна, тъмна покривка за маса младоженци. Цветният текстил е една малко подценявана част от декорацията, с удоволствие ще предложа подходящи елементи и за вашия празник!

Гранд Хотел Милениум е една от новите любими дестинации за сватба! Елегантни зали и професионален екип – имахме удоволствието да декорираме събития в повечето зали и съм повече от приятно изненадана от красотата и отношението, които ни посрещат всеки път.

Благодаря за снимките на младоженците и https://philipoff.com/!