fbpx

Запитване за сватбена декорация

Разкажете ми за своите цветни мечти!

Моля попълнете формата максимално точно и подробно, за да мога да предвидя обема и вида на декорацията. Така ще мога да гарантирам възможността да поемем ангажимент и да го изпълним с необходимото внимание.

Ако се затруднявате в описанието на своите идеи – с радост ще Ви насоча и консултирам! В секцията “Полезно за” може да откриета допълнителна информация относно бюджет, вида на масите и декорацията, маса младоженци и т.н.

Ако предпочитате контакт чрез e-mail, или пък имате подбрани референтни снимки, може да ми ги изпратите на office @ milenanikolaeva.com придружени с описаната по-долу информация.

Това може да са булчински букет и детайли, маси за гости и младоженци, изнесен ритуал, специални кътове (сладък бар, пура бар, кът за снимки), допълнителен декор (висящи елементи, гръб зад официалната маса, входна зона) и всичко друго, което желаете да включим. Опишете ни предпочитанията си – цветове, тема, любими цветя или идеи. Какъв стил и дух на празника искате да внушите – класически и елегантен, младежки и пъстър или пък ефирен и фееричен.? Какви аранжировки предпочитате – високи или ниски, една обща форма или комбинация от различни елементи?

Благодаря за отправеното запитване!

*Моля, ако не отговоря до няколко дни да ми позвъните, отговаряме на всяко постъпило запитване дори и да нямаме възможност да поемем ангажимент!