fbpx

Малка сватба в Alibi Bar & Grill

Винаги съм обичала да декорирам малки сватби – онези наситени с най-много обич и интимност. Позната съм с едно любимо мое изказване: “Микросватба за максимален ефект”.

И наистина, изключително много се радвам, когато имам възможност да съм част от тези празници на любовта, а след последните години те станаха все по-популярни и търсени. Избягва се от всяка помпозност и денят е точно отражение на теб и твоя любим. Всеки детайл и всеки миг е със специално отношение и си заобиколен от наистина най-близките и специални хора.

Щастлива съм, че първата сватба за 2023г е именно един такъв специален ден. Проектирана съвсем набързо и подготвена в навечерието на коледно-новогодишните празници, но реализирана с най-голямо желание и щастие. И всъщност идеята за цялостната визия тръгна от снимката на един булчински букет съчетал в себе си елегантността на белите рози и орхидея.

Празникът се състоя в Alibi Bar & Grill, което беше нова локация за мен, но съм изключително приятно изненадана от топлата атмосфера и отношение на персонала. Непосредствената близост до Обредна зала “Красно село” го прави чуден избор за подобни празници.

Фотографи на събитието (не ангажирани с посочените тук снимки) бяха Ева и Гого Кехайови, което е още едно малко щастие за мен.