fbpx

Декорация за маса младоженци

Украсата за масата на която ще бъдат настанени младоженците е онзи акцент в декорацията на ресторанта, който ще бъде наблюдаван и сниман най-много. Най-често тя е не само основен елемент в първите наздравици и речи, а и фон за голяма част от ритуалите и дори танците. Тя е центърът на Вашия прием и всички са фокусирани в нея, защото там са разположени главните действащи лица, затова е и един от любимите ми елементи. Нейната украса кореспондира с цялостния дизайн на събитието, но е една идея по-интересна, по-специална и с най-завършена визия и детайли.

Обичам да “вмъквам” по някой акцент, който да я отличава и да привлича погледа. Това може да е цветна или по-оригинална покривка /или воал/, тематични декори, красиви свещници или вази. Онези семпли централни елементи, които излъчват изтънченост, без да са оскъдни или излишно натруфени. Понякога включвам дори специални видове цветя, които не присъстват на останалите маси.

Красив завършек на всяка официална маса е и ефектният гръб зад нея. Украсата следва да довършва и подчертава общия облик и може да бъде под формата на семпъл параван с воали и светлини, постаменти с декоративни елементи и цветя или пък асиметрична и обемна форма.

Свържете се с нас, за да обсъдим спецификите на Вашия празник и Вашите лични предпочитания!