fbpx

Услуги

Сватбена декорация

Вярвам, че атмосферата на сватбения ден е отражение на младоженците и обичта им, така че с радост ще предложа индивидуален проект за Вашият специален момент и ще претворя Вашите цветни мечти и желания. Независимо дали избирате модерен и опростен стил, подхождате елегантно или по-скоро екстравагантно, правилните декорации притежават силата да превърнат вашият голям ден във вълшебна и незабравима легендарна история. Вълнение, лекота, страст и усмивка –  това са символите на идеалната сватба и съчетани с креативност са методите, с които аз и екипът ми подхождаме към всяко делегирано ни събитие. Вярвам също, че никога няма да оценим стойността на един момент, докато той не стане спомен. Позволете ми да превърна този спомен в блажен цветен празник – Save the date!

Запознайте се с част от нашата работа:

Галерия Булчински букет

Галерия Детайли от цветя

Галерия “Декорация за масите на гостите”

Гелерия “Декорация за маса младоженци”

Делерия “Допълнителна декорация”

Галерия “Изнесен ритуал

Корпоративна флористика

Корпоративната флористика е част от бизнес етикета, така че изискванията към тези аранжировки са специални, съобразени с темата и посланието на събитието. Декорацията на ивента играе важна роля за успеха му и гарантира максималното удоволствие на всички присъстващи. Винаги сме се адаптирали към нуждите на променящия се пазар, революционизирайки го и надхвърляйки очакваното от нашите клиенти. Независимо дали  желаете елегантни, иновативни или пищни решения, ние можем да отговорим на широк спектър от изисквания. Цветята за корпоративни събития са визуалното подобрение, повишаващо активите на публичния образ на вашата компания и затвърждавайки положителния й имидж. Стилна декорация решена в корпоративните цветове е комплимент към всяко мероприятие, правейки атмосферата на Вашия ивент по-приветлива, спокойна и луксозна.

Галерия “Корпоративна флористика

Декорация за детски празник

Елегантна визия или по детски закачлива и пъстра, украсата на детското кръщене или рожден ден ще бъде финалният акцент във вашия празник. Позволете на въображението си да се пресели в детския свят и да оцвети този специален ден.

Галерия “Детски тържества

Сезонна декорация

Поканете празничното настроение в дома си със специална украса за Коледа, Великден, Цветница, св.Свети Валентин. Предлагаме декорация за дома или офиса с красиви цветя, аранжирани в стила на празничния дух.

Галерия Сезонна декорация

Поздравителна флористика

Рожден ден, 8 март, Кръщене, Абитуриентски бал, Моминско парти  – списъкът с празнични моменти е дълъг, а ние можем да Ви предложим елегантни цветни аранжировки и декоративни елементи за всеки повод.

Галерия “Поздравителна флористика”