fbpx

Ценовата рамка

Едни от важните въпроси са за предвидената ценова рамка и най-вече за приоритетите в декорацията. Понякога привидно една и съща идея за декор носи различен детайл и усещане.

Често обичам да споделям следните снимки от наши събития:

Привидно и в трите събития залагаме на декрация по протежението на предния кант на масата, но обема и усещането драстично се различават. Ценовата стойност – също.

Нека приложа и няколко снимки от Pinterest в подкрепа на думите ми. Всички те визуализират ” Две аранжировки с неправилна форма разположени асиметрично около шестоъгълна арка”, но усещането, използваните цветя и съответно цената са съвсем различни, нали? Именно затова вярвам че ключът към мечтаната сватбена визия се крие в личния подход и откритата комуникация.

Дали ще решите да разпределите равномерно бюджета за различните елементи или ще заложите на акцентна зона?И в двата случая ценовата рамка ще е сходна, но атмосферата – различна. Вие следва да определите своите приоритети за декорацията, а аз с удоволствие ще споделя съвет спрямо конкретната търсена визия.

При първия схематично показан вариант разпределяме равномерно предвидения бюджет, като по този начин имаме красиви елементи във всяка зона.

А може да заложите на по-семпла декорация за масите на гостите например и разликата в стойността да направи Вашата маса или декорацията за арката по-пищна и обемна.

Разбира се, според нуждите и предпочитанията Ви може да комбинираме семпли, но ефектни елементи във всяка предвидена зона или пък обемни и детайлни композиции с акцент към всеки декориран кът.