Сватбена декорация

Декорация за маса младоженци

Масата на която ще бъдат настанени младоженците е онзи акцент в декорацията, който ще бъде наблюдаван и сниман най-много. Най-често тя е не само основен елемент в първите наздравици и речи, а и фон за голяма част от ритуалите и дори танците. Тя е центърът на Вашия прием, всички са фокусирани в нея, защото там са разположени главните действащи лица, затова е и един от любимите ми елементи. Нейната украса кореспондира с цялостния дизайн на събитието, но е една идея по-интересна, по-специална и с най-завършена визия и детайли. Обичам да “вмъквам” по някой акцент, който да я отличава и да привлича погледа. Това може да е цветна или по-оригинална покривка /или воал/, тематични декори, красиви свещници или вази. Онези семпли централни елементи, които излъчват изтънченост, без да са оскъдни или натруфени излишно. Понякога включвам дори специални видове цветя, които не присъстват на останалите маси.

Декорация за масите на гостите

Гостите прекарват голяма част от сватбенoтo тържествo на трапезата, затова трябва да отделите време и внимание на това, което най-много желаете да изрази тяхната маса – освен вкусните блюда, трябва да има и декоративни акценти. Подходящите детайли за декорация на масите създават красивата рамка на цялостното събитие. Гостите няма да забележат, ако размените завесите на залата, за да съответстват на вашата сватбена тема, но неминуемо ще отдадат внимание на факта дали масите са празнично украсени или не, дали столовете им са с цветен елемент. Уверете се, че всеки от тях ще се почувства специална част от цялостната концепция на Вашата сватба.

Допълнителна декорация

Придайте допълнителен чар на своето тържество със специално обособени кътове за снимки, сладък бар, входна зона, зона за приемане на поздравления и т.н.