fbpx

Сватбена декорация в комплекс Макси

Ето и снимките от вълшебния ден на Красидара, Стефан и тяхната малка принцеса Мари – едно младо семейство решило да отпразнува любовта си.

Това бе дълго очаквана от мен декорация, за която се готвя от ранна пролет. Срещите ми с булката протичаха с много усмивки и сладки приказки и всеки път бяха по-дълги от предвиденото, но винаги с нетърпение очаквах следващата. Както всяка булка, Краси също беше изпълнена с много идеи и ентусиазъм, но винаги с охота изслушваше и се съгласяваше и с моите предложения. Заедно преминахме през различни варианти, идеите неусетно се увеличаваха, детайлите се избистряха и в творческия процес заедно открихме финалния вид на декорацията. За мен това бе едно невероятно “пътуване” и съм наистина благодарна на младоженците, че ми се довериха!

След дългите месеци на подготовка, приятни мигове и срещи, помолих любимата ми 3va да изненадаме двойката като изработи моделинена фигурка, подобие на младоженците. Тя улови всеки един детайл, който булката ми беше споменала, и казано под секрет, мисля, че заслугата за искрата в погледа на Красидара при срещата ни на следващата сутрин беше до голяма степен и нейна.