fbpx

Пъстра сватба в Резиденция Тера

Има нещо много очарователно в пъстрите и ярки сватбени декорации. Изпълнени с толкова много слънчев цвят, те носят специален заряд с обещание за усмихнат празник на любовта. Аз лично много харесвам яркия контраст на цветята към светлата и просторна сватбена зала на Резиденция Тера.

С булката започнахме това сватбено пътешествие с лекота и настроение. Първите ни идеи бяха за стъклени вазички-шишенца с пъстри цветове и феерични, неправилни форми. Само че аз се влюбих в тези прекрасни бели вази със сини щрихи и булката, за щастие, се съгласи на предложението ми да направим микс от двата варианта. А ден преди сватбата бях в чудната градина на моя позната, която съвсем импулсивно реши да набере от малките диви лимончета, които има в градината. Така се появиха и те, тези ароматни жълти топчици с цитрусово ухание.

За зоната на изнесения ритуал украсихме наличната в локацията кръгла арка. Аранжировката и бе също толкова цветна, колкото целия празничен ден.

За ритуала с хвърлянето на букета булката реши да направим друга изненада – клетка с малък букет и куп ключета, от които само едно отключващо нетрадиционното обещание за следващ брак.

Партньори в организацията: Локация – Резиденция Тера; Фото/Видео – Cinematic4 (снимките са лични и не са обвързани с фотографа); DJ – ]\J Bedros; Рокля – BeQueen; Торта – Pretty Little Cakes