fbpx

Горска сватба в Pasarel Lake Club

Пасарел лейк клуб е новата любима локация за сватбa на открито в София. За нас е вдъхновение за тази артистична и нетрадиционна украса за горска сватба.

Щастлива съм, че именно ние имахме възможност да “видим” тази тема и да я пресъздадем по нашия начин. С много детайли и акценти, показвайки че не цветята, а идеята и професионализмът стоят зад красивата сватбена декорация.

Младоженците ни зарадваха с избор на нестандартен булчински букет. Затова решихме да направим едно малко горско бижу вдъхновено от атмосферата около Pasarel Lake club. Наситено с много различни текстури и форми – почти без цветя, но с различни иглолистни клонки, мъх, дървесна кора и малки шишарки.

В самата декорация за масите на гостите също заложихме само на иглолистни видове в комбинация с дървени клони, шишарки и свещи. Липсата на цветя в аранжировките компенсирахме с различните нюанси и форми на над 5 различни вида иглолистни растения. За масата на младоженците акцентирахме с контрастни бели цветя и по-интересна, асиметрична форма.

Любим елемент ни е дървената арка за изнесения ритуал, която бе и голямото предизвикателство пред нас. Събирахме клоните в продължение на няколко месеца от бреговете на р.Дунав. След това дойде ред на старателното им почистване и подреждане в нужната форма. Отне ми дни, за да постигна визията, която търсех, а това не е нещо, което да повериш на дърводелец. Лично се преборих със всяка кривка и клонка. Признавам, че имах съмнения, но съм повече от щастлива от резултата! И всъщност, това дори не е първата дървена арка, която изработвам сама 🙂 Припомням първите ми опити, а миналата година направих и една, за която (с голям срам) откривам, че не съм ви разказала. Това ще е тема на следващ пост, следете!

Локация: Pasarel Lake Club

Фотограф: Veronica Lubenoff Photography

Видеограф: Iliyan Georgiev Videography

DJ: Ivailo Tahchiev

Торта: Nedelya – Caf? & Patisserie

*снимките са лични и не са обвързани с фотографа