fbpx

Сватбена украса в “Пепел от рози”, хотел Експо София

Цветът “пепел от роза” бе хит в нашите сватбени декорации през 2022 година. Представям ви една нежност в Best Western Plus Expo Hotel в гр.София, който освен с удобната локация впечатлява и с уютната си градина.

Аранжировките за масите на гостите бяха изработени върху елегантни кристални купи, които са чудесен акцент пред погледа на гостите без да пречат на видимостта и контакта между тях. Според изискванията на сватбения организатор от залата, използвахме висококачествени восъчни LED свещи, които придават романтика на атмосферата без риск от разтапяне или пожар. Изключително нежна и много красива, цветната декорация бе допълненена от текстилни салфетки /хангали/ и воали в цвета на цялостната визия.

Избраната зала е тъмна и със специфика в разположението на масата на младоженците, затова я подчертахме с ефектен гръб зад масата, с воали и светлини. Определено акцент бе и ефектното осветление осигурено от DJ Besti.

Градината приюти изнесената церемония, като за основа използвахме наличната в комплекса арка и я подчертахме с допълнителна зеленина и цветя в избрания за сватбата цвят. В близост разположихме и кът за снимки с воали и фенери.

Признавам, че ми беше много трудно да подбера ограничен брой снимки, затова споделям професионалните кадри на Кристина Христова, а отдолу и още малко през моя поглед 🙂