fbpx

Сватба в лилаво в Лещен

Декорацията на тази сватба ни срещна с най-невероятно магична гледка, изключително гостоприемство и мечтана цветова гама! Лилави цветя на фона на невероятната гледка, която се разкрива пред “Родопски кът”, Лещен.

С организацията на сватбата се беше заела Steff wedding, което остави на нас насладата от създаването на декора и цветните аранжировки. Изключително романтична визия с много ефирен и природен вид и в комбинация от различни декоративни елементи. Красиви дървени акценти се комбинираха с елегантността на стъклото и цветните текстилни салфетки /т.нар. хангали/, за да завършат визията и да придадат допълнителен детайл.

Моят фаворит е зоната с арка за изнесен ритуал от коята се разкрива истинската красота на областта. И в която имах изключителна свобода да творя и да наситя с множество малки елементи завършващи романтичния дух. В близост обособихме и кът за приемане на поздравленията с табло за настаняване и кутии за подаръците. Масите за гости бяха решени с нежни букети във вази, а масата на младоженците – с една издължена аранжировка с леки каскадни клонки спускащи се пред нея.

Комбинацията от рози, хортензия и божури е магична, нали? А с добавена ефирна зеленина, малко декоративни тръни и полски цветя визията придоби естествен и природен вид преповтарящ романтиката на Родопа планина.