fbpx

Подробна анкета за индивидуална сватбена оферта

Здравейте!

Благодаря Ви, че обмисляте да поверите на нас декорацията на Вашия специален ден!

Моля, преди да пристъпим към съставянето на Вашата уникална празнична оферта, да се запознаете с нашия типов каталог и галериите с празнична декорация, за да се уверите, че услугите ни се вписват в предвидената от Вас празнична стилистика и ценова рамка. Всяко индивидуално решение включва професионална консултация от етапа на първоначалното планиране до мечтаната завършена визия. За изготвянето му е необходимо да се уверите, че ние сме правилния екип за сбъдването на Вашата сватбена декорация.

В случай, че въпросникът не е предпочитан от Вас начин за комуникация с удоволствие ще изпия чаша ароматно кафе в неангажираща онлайн среща, в която да обсъдим идеите и предпочитанията Ви. Нека поговорим подробно от уюта на собствения дом/офис или друго място/.

За улеснен контрол при попълването на анкетата, моля използвайте широк екран/компютър и отделете достатъчно време и внимание! Полетата отбелязани със * са задължителни за попълване, всяка допълнителна информация ще бъде полезна да опозная Вас и Вашия празник и да предложа най-пълна и коректна оферта.

Посочете локация и начален час
Посочете локация и начален час
Посочете локация и начален час
Посочете локация и начален час
Посочете локация и начален час
Интернет търсене, Facebook, Instagram, Форум, Препоръка от познат или сватбен професионалист (моля посочете кой), Друго
За нас е важно да отбележим заслугата на всеки член на екипа и да познаваме партньорите с които ще работим в сватбения Ви ден. Моля отбележете избрани Сватбен агент, Фотограф, Видеооператор, DJ, Грим, Прическа и др.
Опишете ни предпочитанията си – цветове, тема, любими цветя или идеи. Насока за какво да ни разкажете: Какъв стил и дух на празника искате да внушите – класически и елегантен, младежки и пъстър или пък ефирен и фееричен? Какви аранжировки предпочитате – високи или ниски, една обща форма или комбинация от различни елементи? Класическа арка за ритуал или решение, съобразено с локацията и темата?
Това може да са булчински букет и детайли, маси за гости и младоженци, изнесен ритуал, специални кътове (сладък бар, пура бар, кът за снимки), допълнителен декор (висящи елементи, гръб зад официалната маса, входна зона) и всичко друго, което желаете да включим.
Акцентни покривки, Текстилни салфетки (хангал), Подложни чинии, Панделки за столове, Свещи, Номера за масите, Печатни елементи, Друго
Какво харесвате в нашия стил и какво очаквате от съвместната ни работа?
Опишете или изпратете линк към референтна снимка на избраната рокля (или търсената такава). Насока за какво да ни разкажете: Роклята е по-скоро елегантна, романтична, сантиментална, ексцентрична; Силует на роклята – Свободно падаща,”А-образна”, “Русалка”, “Принцеса”, Къса рокля; Изчистен модел или покрита с дантела, перли, кристали; Цвят на роклята – кристално бяла, шампанско, друг; Нестандартен модел (моля опишете)
Това може да е: Младоженците и техния специален ден; Почит към родителите и роднините; Весел празник в който да отпразнувате любовта си; Доброто прекарване на гостите или друго
Насока за какво да ни разкажете: Кои са елементите в които да наблегнем и къде можем да заложим по-бюджетни решения; Предпочитате фокусът на декорацията да е към младоженската маса; Желаете акцентен и обемен изнесен ритуал; Най-важни са гостите и акцентът към тяхното изживяване или друго
Кой са любимите ви цветя? Има ли видове, които предпочитате да не използваме? Предпочитате естествени цветя, изкуствени или е възможна комбинация между видовете?

Благодаря за отделеното време!