fbpx

Оферта за сватбена декорация

Здравейте,

Благодаря за интереса към нашата работа и “Честито!” за предстоящия Ви празник!

Може би вече имате определена дата, избрана локация и се движите по стъпките напред в сбъдването на тази приказна мечта – сватбения ден! Нека заедно обрисуваме визията за Вашия празник!

Свободна ли е датата в нашия календар?

Един от първите и най-често задавани въпроси е за цената на сватбената декорация. Преди да пристъпим към сватбената оферта трябва да определим дали можем да поемем ангажимент за избраната дата.

Всяко събитие има нужда от внимание и специално отношение. Поемайки ангажимент за декорация, аз гарантирам, ча за Вашия ден ще подходим с внимание, старание и любов. Ще се погрижим за всеки миг и елемент от изготвената заедно картина. Това налага да отделим екип и време не само в уречения ден, а и в по-дълъг период.

За да съм максимално полезна и  коректна към Вас, моля да споделите избраната дата, локация, приблизителен брой гости и какви елементи предвиждате да бъдат декорирани.

В случай, че въпросникът не е предпочитан от Вас начин за комуникация с удоволствие ще изпия чаша ароматно кафе в неангажираща онлайн среща, в която да обсъдим идеите и предпочитанията Ви. Нека поговорим подробно от уюта на собствения дом/офис или друго място/.

Това може да са булчински букет и детайли, маси за гости и младоженци, изнесен ритуал, специални кътове (сладък бар, пура бар, кът за снимки), допълнителен декор (висящи елементи, гръб зад официалната маса, входна зона) и всичко друго, което желаете да включим. Опишете ни предпочитанията си – цветове, тема, любими цветя или идеи. Какъв стил и дух на празника искате да внушите – класически и елегантен, младежки и пъстър или пък ефирен и фееричен.? Какви аранжировки предпочитате – високи или ниски, една обща форма или комбинация от различни елементи?

*Моля, ако не отговоря до няколко дни да ми позвъните, отговаряме на всяко постъпило запитване дори и да нямаме възможност да поемем ангажимент!

Сватбената визия

В случай, че датата е свободна и можем да поемем ангажимент ще се радвам да обсъдим по-подробно идеите Ви. Според идеите Ви, ще проведем детайлен разговор за съставяне на уникално педложение или ще Ви запозная с нашия типов каталог с цени за декорация.

Каталогът с типови предложения за сватбена визия включва базови елементи, които подлежат на промяна според личните Ви нужди и желания. След като се уверите, че услугите ни се вписват в предвидената от Вас празнична стилистика и ценова рамка ще пристъпим към индивидуална оферта.

В случай, че предпочитате лична и уникална картина съобразена изцяло с Вас и Вашия празник ще ми е полезно да споделите повече информация и да проведем подробен разговор. Ще се радвам да ми разкажете по-детайлно за елементите, които искате да декорираме, за стила на празника, за спомените, които искате да оставите във Вашите гости. Всяко уникално и индивидуално решение включва професионална консултация от етапа на първоначалното планиране до мечтаната завършена визия. За изготвянето му е необходимо да се уверите, че ние сме правилния екип за сбъдването на Вашата сватбена декорация.

*Услугите в Типовия каталог са достъпни само след като сме потвърдили възможност за поемане на ангажимент. Изпратете запитване във формата по-горе или се свържете с нас за повече информация.