fbpx

Малка сватба в ресторант Щастливеца

Декорацията на малка, камерна сватба е изпълнена с едни по-различни и интересни предизвикателства. Всички поканени гости са най-близки приятели и роднини и цветната украса е специален комплимент към тях подчертаващ интимната и уютна атмосфера.

В това сватбено тържество всички гости бяха настанени на една маса в интимна и романтична атмосфера. Декорирахме с нежен тишлайфер в основата, множество свещи в топли цветове и цветни аранжировки в есенна гама. Безспорен фаворит е и булчинкият букет следващ есенната гама и настроение, но и с още доза топлина и уют.

И всъщност подготовката на тази сватба ни показа (отново), колко е важен екипа и добрата подготовка. Ресторанта, намирайки се точно срещу БНТ, бе окупиран от протест, полиция и множество хора и журналисти. В същото време в идеален център, където спирането и паркитането са предизвикателство дори в обикновен ден. И така, 1 час по-рано от предвиденото (за да е спокойна работата ни) се оказахме в близост до мястото, но в същото време абсолютно невъзможно да стигнем и започнем работа по сватбената декорация. Все пак, паркирахме, пренесохме всеки елемент и аранжировка един по един преправяйки си път през камери и хора и… чудото се случи! Всъщност съвсем на време, за да направим място за колата на младоженците, които бяха също толкова изненадани, като нас 🙂