fbpx

Декорация на Гала вечеря в Гранд Хотел Милениум София

В света на събитийната флористика се налагат конкретни изисквания според вида на ивента. Дали ще декорираме личен или корпоративен повод, дневен или вечерен, официален или неформален – ние добре познаваме етикета за съответните стилове и ще съобразим цялостната визия към Вашите конкретни нужни и предпочитания. Юбилей, сватба, гала вечеря или фирмен празник – всеки Ваш повод ще се превърне в наш специален проект!

Щастлива съм, че клиентите все по-често търсят цялостната украса и залагат на специален инвентар, като цветни покривки, хангали (текстилни салфетки) и подложни чинии. Разбира се, съдовете за цветята и свещите се подбират според търсения ефект, а цветята са най-високо качество!

Изключително красив способ за разчупване на атмосферата е да комбинираме два (или повече) вида на декорация на масите. Често споменавам и предлагам да заложим на тази визия – особено при по-голям брой гости и съответно маси.

Тук заложихме на обща идея, стил и елементи, като обособихме два модела на украса. Маси с бели сатенени покривки и ниски аранжировки и такива със златни сатенени покривки и съответно високи аранжировки. Детайлите в атмосферата, като цветя в аранжировките, свещи, подложни чинии и хангали решихме в един вид за всички маси, за да обединят композицционно декорацията на събитието.