fbpx

Пъстра сватба във Вила Юстина

Вила Юстина се превърна в изключително любима сватбена дестинация. Прекрасната гледка над лозята е фон за изнесен ритуал, снимки, танци и цялостна атмосфера, а шатрата съчетава удобствата необходими за комфортна сватба и красотата на природата.

Цялостната декорация на сватбата бе със свободен, природен и ествествен вид. С феерични пъстри цветя задаващи празничен и летен дух на обстановката. Украсата за масите на гостите бе под формата на пъстра аранжировка в стъклена купа, която е точно под погледа на гостите и е чуден акцент в атмосферата. За украса на маса младоженци бяхме предвидили елегантна аранжировка на предния кант, която да контрастира на белите покривки и светлия интериор на шатрата. Интересно е, че вече бяхме натоварили багажа и бяхме готови за път, когато нещо ме подтикна да грабна и тази цветна покривка. И наистина на място застана много хубаво и открои масата с още по-специален вид. Щастлива съм, че младоженеца се съгласи с мен и хареса идеята за малко по-цветен акцент.

Безспорно бижу в празника е пъстрата арка, която подчертава празничния тон и откроява онова специални кътче предназначено за най-важното “Да!”. А фон на ритуала е зашеметяващата гледка! Едно от най-ценните бижута на сватбите във Вила Юстина.

За съжаление (отново) булчинския букет остана без подобаваща снимка от нас, но затова пък фотографа ни изпрати прекрасни кадри и ни отсрами. Вижте по-долу и галерията със снимки през погледа на https://fotografia.bg/

А през професионалните снимки може да видите и малко от непредвидимата природа. В деня на сватбата времето премина през слънчев ден, почти ураганен вятър, дъжд… Но всичко е добре, когато свършва добре 🙂 Церемонията се състоя в романиката на лекия ръмеж, а шатрата осигури подслон и уют за танците.