fbpx

Преливаща сватба в червено и бяло

Знам, че не бива да имам любима сватба, но тази ми влезе в ума още след първия разговор с булката и не спря да ме “тормози” до края. А булката е от онези хора, които те оставят малко по-усмихнат и по-добър – толкова е мила и лъчезарна!

Първото съобщение от нея получих месеци преди сватбата и в него тя директно ми описваше какво й харесва и твърдеше, че аз съм човекът, който може да пресъздаде мечтите й. Описваше ми една сватба в червено и бяло, но ако може някак да не напомня за мартеничка. И тук тя ми се довери напълно: “Тъмно червено, бяло и каквото решиш!”. Много е тежко, когато имаш такава свобода. През цялото време аз се лутах и чудех дали ще й харесат идеите ми, дали ще се получи това, което съм си наумила. Не знам за вас, но аз се влюбих в резултата, а вярвам че булката няма да се разсърди, ако ви споделя съобщението й към мен в деня след сватбата:
“Страхотна, невероятна, прекрасна декорация, мила Милена! Когато влязох в залата, щях да се разплача, защото всичко беше много по-хубаво, отколкото дори съм си мечтала! Истинска красота! Виждам, че и гостите ни са се впечатлили от украсата, всеки я е щракнал и днес фейсбук е пълен с красотите, които си сътворила. Благодаря ти от сърце!!! А арката- прелест! Мноооого ми хареса и украсата на нашата маса, и всичко. Знаех, че ще ми хареса, затова те избрах, но ти направо ме разби. Невероятна си!”

п.с. Прекрасните снимки са дело на http://nmitev.com/