fbpx

Пъстра сватбена декорация във Вила Юстина

Търсите ли цялостна визия на сватбената декорация в един стил, дух и акценти?

Дървените шестоъгълни арки се наложиха, като модерен и търсен вариант за декорация на ритуал. Тук решихме да завъртим цялостно декорацията около този елемент. Голяма част от елементите бяха специално подготвени и направени за това събитие. Наистина много уникална и красива визия!

Интересната визия бе подчертана и с декорация в различна форма за отделните маси. Част от тях декорирахме с дървени шестоъгълници вдъхновени от арката, а другите – с фенери с меден кант и дървени номера в познатата шестоъгълна форма.

А около тази сватба има и една интересна история за това, кои са уменията нужни на един сватбен декоратор/флорист.

Разказах ви и за концепцията на тази сватба. Е, сега е момента да разкажа и как голяма част от детайлите са специално направени за тази сватба – от едно място поръчах двата различни вида дървени номера, от второ – шестоъгълните форми за масите, от трето – самата дървена арка. Само дето дърводелеца обещал да направи арката леко ме подведе (поръчана и уговорена месеци преди датата!). Резервния вариант с арка под наем от колеги също пропадна. И останах притисната от време и обещание. И според вас какво направих?

Времето вече намаляваше и уговорих друг дърводелец да мине, за да обсъдим идеята и да поеме работата, но знаейки какво съм обещала и че Трябва! да го изпълня нямах търпение да го дочакам ?

Ами впрегнах ръкави и си я направих сама ? Изчертах си проект, купих си материал, подпалих инструментите и Voila! Арка за чудо и приказ ?

Екипа дойде в деня за подготовка на сватбата, арката си стоеше направена и подготвена и така и не ми повярваха от къде се е появила ?