fbpx

Пищна и прекрасна сватба в х-л Рамада

Обичам индивидуалните и уникални сватбени декорации и влагам тази страст във всяко събитие, което украсяваме. Дали ще е микро сватба за най-тесен семеен кръг в семейната вила или ще е пищна сватба за 450 госта в тежката кралска зала, за нас има значение само да изпълним вашите цветни мечти!

За нас бе чест да сме част от украсата на това събитие съчетало в себе си истинските традиции на една еврейска сватба. Научихме много за обичаите и се придържахме най-строго към конкретните изисквания, а с това доказахме, че няма невъзможна сватбена декорация! Интересното е, и че всичко около организацията се случи едва в рамките на няколко седмици.

В градината, под открито небе, подредихме зоната на хупата, а вътре в залата обособихме кът за поздравяване на булката и две аналогични сватбени зони за тържествената вечеря. Булката украсихме с “булчински букет” във формата на чантичка. За масите предвидихме ниски и високи аранжировки в комбинация на най-елегантни бели цветя, зеленина и златни акценти. Допълнихме с подложни чинии и много, много свещи!

Гостите бяха 450, а предизвикателствата безброй! Доволните усмивки от добре свършената работа – дори повече!